Παώ και ‘γω να δω τι σχόλιο μου γράψανε, και βλέπω αυτό:

Προς στιγμή σκέφτηκα πως εκνεύρισα κάποιο fanboy, μα μετά πρόσεξα τη διεύθυνση. Από τα ενδότερα του σπιτιού:

Εμφανώς spam. Προσοχή, φαίνεται πολύ αυθεντικό από αρκετές απόψεις, οπότε μπορεί να περάσει τα φίλτρα σας.
Τουλάχιστον, έχουμε να το περηφανευόμαστε. Οι Αμερικάνοι σε σπαμάρουν λέγοντας σου τι ωραίο είναι το site σου. Ο Έλληνας (ή Κύπριος) spammer σε βρίζει κατάμουτρα. Πρέπει να παραδεχθώ, είναι πολύ πιο έξυπνο. Υπάρχει μεγαλύτερη πιθανότητα να το σβήσεις, μα από την άλλη όλα τα spam τα σβήνει ο κόσμος. Μ’ αυτό, τουλάχιστον, υπάρχει πολύ μεγαλύτερη πιθανότητα να ακολουθήσεις το link του, και εσύ και όλοι οι άλλοι. Ο Έλληνας λατρεύει τον τσαμπουκά, non;
Δεν μπορούμε να διαβάσουμε τα εικονίδια!
Σοβαρά; Γιατί; Εμένα μου εμφανίζονται μια χαρά, και στα Windows και στον Mac. Μέχρι και σε Internet Explorer (ψίλο)φαίνονται.
Τέλος πάντων, ο τυπάς υπέγραψε ως Πελλος, από την Κύπρο, και το IP του ήταν 81.4.169.98 (no reverse dns), το email androniki@thunderworx.com.cy.
Gamieste re! alites! Afisate eksw tin Kyrpo apo thn Eurovision!!
Ai Sta Tsakidia Re Tsoglania!!!!
:p
Με firefox φαίνονται οκ πάντως. Και καλά το παληκάρι με τους ωραίους τρόπους έχει το πορνοsite (φαντάζομαι ότι είναι τετοιο δηλαδή, σιγά μην κλικάρω!);
Ωπα επιχειρηματικές επεκτάσεις η Κύπρος!
Πελλέ μου!
Πελλός είναι ο πούτσος αν δεν απατούμαι απο τα λίγα κυπριακά που ξέρω, σωστά;
αφού είμαστε χρόνια μπροστά και στο spam μην βλέπεις που δεν έχουμε δρόμους, μετράμε πολλοί, ελλαδάρα και τα μυαλά στα κάγκελα του αόρατου εχθρού!!! lol